Wild Vlees

Theatergezelschap Wild Vlees maakt rauw, experimenteel en geëngageerd theater, waarbij ze zoeken naar manieren om hun omgeving bloot te leggen en te bevragen. 

Wild Vlees bestaat uit theatermakers Francesca Lazzeri en Tamar Blom, dramaturg Joost Segers en creatief producent Job Rietvelt.  

Tamar Blom en Francesca Lazzeri zijn beide fysieke performers en theatermakers, die ook allebei afstudeerden aan de opleiding Mime aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Tamar is gefascineerd door de mens en zijn lichaam. Hij onderzoekt in zijn voorstellingen de impact van sociale, politieke en filosofische waarden op ons lijf en ons zijn. Francesca heeft gestudeerd in Amsterdam, Zwitserland, Oostenrijk, Ierland, Rusland en Italië. In haar werk onderzoekt ze antropologische, sociale en politieke aspecten van het mens-zijn en vertaalt ze de essentie van haar bevindingen op het toneel in pure en minimale beelden.  

Momenteel tourt Wild Vlees met ‘An incomplete life‘, ‘When everything is human, the human is an entirely different thing’, Study for figure‘ and ‘Dear friend, wolves have always eaten sheep‘.

Genomineerde Brabant Cultuur Publieksprijs 2018

Tags: