Theater Werkplaats Tiuri

Tiuri: LANG, HÉÉL LANG GELEDEN. Fotograaf Reinier de Vlaam. Drie meisjes die elk onder een ladder zitten.

Theaterwerkplaats Tiuri is een dagbesteding voor acteurs en dansers met een ongekend talent.

De cognitief ingestelde maatschappij spreekt over mensen met een (cognitieve) beperking. Theaterwerkplaats Tiuri ziet ze als mensen met een speciaal talent en wij spannen ons in om dit talent verder te ontwikkelen en zichtbaar te maken.

Dagbesteding
De werkplaats biedt werk- en stageplaatsen in Breda en Roosendaal voor deelnemers met ambitie vanaf + 16 jaar. Zij kunnen drie tot vijf dagen per week bij Tiuri terecht voor dans- en acteerlessen door een team van professionals. Van hieruit ontwikkelen zij voorstellingen voor een breed publiek.

Vrijetijdsgroepen
Op de zaterdagochtenden hebben we ook twee vrijetijdsgroepen. Kijk op onze website voor het actuele aanbod.

Samenwerkingen
Theaterwerkplaats Tiuri zoekt regelmatig de samenwerking met andere culturele -, zorg- en onderwijsorganisaties. Op vele podia zijn onze spelers met hun optredens te zien: op scholen, bij symposia, festivals, markten en netwerkbijeenkomsten. Op deze wijze laten wij de kracht van onze doelgroep zien, in plaats van de beperking.

Neem contact op!
Wil je bij ons eens een kijkje in de keuken nemen? Wil je samen met ons iets moois maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Breda, telefoon: (076) 572 92 22 en 06 525 93 117
Roosendaal, telefoon: (0165) 326 041
info@theatertiuri.nl

Website:

theatertiuri.nl

Subsidieregeling Hedendaagse Kunst

Tags: