Alfabet W

Wiesje werkt aan zelf geïnitieerde fotografische projecten/publicaties (vaak in samenwerking met een grafisch ontwerper), en ze werkt tevens in opdracht. De wisselwerking tussen fotografie en beeldende kunst speelt een belangrijk rol in de totstandkoming van haar werk.

In samenwerking met het MuHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) en AIR Antwerpen (internationaal residentieproject) realiseerde het Vincent van Goghhuis het project ‘Wrijving van gedachten’ / Artistieke ontmoetingen Antwerpen-Zundert.

Midden in de stad bouwen stadskunstenaar Lucas De Man en ontwerper Pascal Leboucq een nieuwe kunstinstallatie. Een toren van 20 meter hoog met daarin een wonderlijke theatrale queeste door een gangenstelsel. De tocht komt uit op het dak van een gebouw waar een uitzicht is over de hele stad.

De internationale top van de hiphop scene wordt door WOO HAH! sinds 2015 naar de Spoorzone in Tilburg gehaald en speelt daarmee niet alleen Tilburg, maar de hele provincie in de internationale kijker.

Willem Twee Studio’s in ’s-Hertogenbosch is een bijzondere setting van historische analoge elektronische muziek apparatuur die ook nationaal en internationaal aandacht trekt.

Theatergezelschap Wild Vlees maakt rauw, experimenteel en geëngageerd theater, waarbij ze zoeken naar manieren om hun omgeving bloot te leggen en te bevragen.