Alfabet V

In het voorjaar van 2019 vond de International Contemporary Furniture Fair (ICFF) plaats, de grootste interieurbeurs van de Verenigde Staten. Organisation in Design wil Nederlandse ontwerpers de kans geven om zich via deze beurs te presenteren op de Amerikaanse markt.

Van Gogh Heritage Foundation zet zich in om het gebouwde en landschappelijke erfgoed van Vincent van Gogh in Brabant en daarbuiten te behouden voor toekomstige generaties.

Het medialandschap is in sneltreinvaart aan het veranderen en juist daarom heeft VPRO per half april 2015 het Medialab op Strijp-S in Eindhoven geopend. Met het laboratorium wil VPRO sneller inzicht te krijgen in de nieuwste manieren waarop media worden gemaakt én genuttigd.

Vera van Wolferen maakt gedetailleerde mini-scènes van papier, karton en hout. Haar inspiratie haalt ze uit haar dagelijkse omgeving. Haar kunstwerkjes vertellen een verhaal op zichzelf of worden verwerkt tot een animatiefilm.

Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh.

Vocaal Talent Nederland – de stichting die de nationale koren onder haar hoede heeft – scout in het hele land jong vocaal talent en biedt de kans dat talent in speciale lesplaatsen verspreid over Nederland onder begeleiding van professionals tot bloei te brengen.