Alfabet O

‘Of ik gek ben’ is het speelfilmregie- en scenariodebuut van Frank Lammers, naar de gelijknamige roman van de Brabantse auteur Michiel Stroink. De film is een hedendaags drama met thriller-elementen en een rauw, zwart-komisch randje.

Orkun Agir is naast componist en speler van de bağlama, een Turks snaarinstrument, ook muziekdocent. Hij heeft zijn eigen lespraktijk waar hij aan kinderen en volwassenen bağlama-, piano- en gitaarles geeft.

Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Sinds augustus 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg.

Opera Zuid verlegt al meer dan vijfentwintig jaar de bakens in Zuid-Nederland met gepassioneerd en authentiek operatheater. Door de bewuste selectie van nationale en internationale topsolisten en dirigenten, ragfijne artistieke omkadering en een doorgedreven dramaturgie zet Opera Zuid telkens in op een kwalitatief hoogstaand resultaat. En dit doet het gezelschap voor een zo breed mogelijk publiek: opera van en voor iedereen.

Avontuurlijke blaasmuziek door een klein en flexibel orkest met een transparante klank. De verrassende repertoirekeuze en de professionaliteit van de orkestleden maken elk concert van Orkest Orventus tot een muzikale belevenis.