Alfabet K

Kubilay Kaya(Bergen op Zoom, 1978) werkte jarenlang als hiphop-producer achter de schermen, maar maakt nu zijn eigen muziek. Daarin combineert hij indiepop met hiphop en poëtische teksten. Zijn eerste album, , Wordt Het Best Mooi, kwam in 2019 uit.

De Kazerne is hét totaalconcept op het gebied van design met inspirerende designexposities, een restaurant, hotel en vergaderfaciliteiten, in een erfgoedlocatie in Eindhoven.

Klanken van Oorsprong is een bioscoopdocumentaire, geproduceerd door Scarabeefilms uit Goirle. Scarabeefilms is een internationaal opererend filmproductiebedrijf dat zich bijna dertig jaar actief bezighoudt met het vervaardigen van creatief hoogwaardige documentaires voor bioscoop en televisie.

Brabant C investeert in de internationale ontwikkeling van Kovacs om de muzikale carrière van het Brabantse toptalent te laten groeien en nieuwe markten te veroveren zodat een solide basis ontstaat om zelfstandig te blijven opereren en door te groeien.

KABRA is een platform voor de verspreiding van (1) kennis, (2) het behartigen van de belangen en (3) het ontwikkelen van bovenlokale activiteiten voor het amateurtheaterveld in Noord-Brabant.