Alfabet E

Evangelos of ‘V’ probeert met zijn surrealistische invalshoek een eigen kleur te brengen in het danslandschap. Surrealisme gaat voor hem over de metaforen van het leven en hoe dingen een betekenis verdienen.

Eva van Pelt schrijft en zingt Nederlandstalige nummers. Het maken van muziek draait voor haar in de eerste plaats om contact te leggen met haar publiek en niet zo zeer om het verspreiden van liedjes.

Elianne van Elderen (1997) schrijft voornamelijk poëzie en korte verhalen, die ze ook regelmatig voordraagt op (literaire) podia. Ze volgt een schrijfopleiding (Creative Writing) en ze nam in 2017-2018 deel aan het talentontwikkelingstraject van Tilt.

Eline van Wieren studeert Creative Writing aan ArtEZ. Ze schreef onder meer voor Hard//Hoofd en De Optimist. Ook droeg ze voor bij onder andere Mensen Zeggen Dingen, Onbederf’lijk Vers en Radio 1.

Economia (een initiatief van Baltan Laboratories) is een nieuw driedaags festival dat op een diepgaande en speelse manier naar economie kijkt.

De Maker Faire is de grootste Show (and Tell) op aarde: een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan en waar makers en het publiek elkaar ontmoeten en inspireren.

Eldorado is de titel van een voorstelling over de ontwrichting van het Brabantse platteland door (drugs)criminaliteit. Eldorado wordt gemaakt en gespeeld in Cuijk, Bernheze, Loon op Zand, Hilvarenbeek en Rucphen met lokale muziekverenigingen.

Eva Line de Boer is theater- en filmregisseur. Haar werk kenmerkt zich door sterke stilering van gedrag en gaat over kijken en bekeken worden. Zij heeft een fascinatie voor het delen van emoties in de openbare ruimte.

Sundaymorning@ekwc is een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen.