Alfabet D

Het werk van visual designer Dion Soethoudt verwondert je en laat je lachen. Hij creëert zeer originele multi-disciplinaire design met als centrale thema ons onbewuste gedrag.

De Helleveeg is een verfilming van het boek van de van oorsprong Brabantse schrijver A.F.Th. van der Heijden door Sigma Pictures Productions in een regie van André van Duren.

DIT (do it together) staat voor de bloeiende samenwerkingen in de regio van Eindhoven en wil zich dan ook profileren als het ‘festival van de toekomst’.

Deirdre Angenent is een klassiek (opera) zangeres. Haar repertoire bestaat uit opera- en concertwerken. De afgelopen jaren zong ze in tientallen opera’s van o.a. Wagner, Mozart en Monteverdi.

Dave Hakkens studeerde Industrieel Ontwerp aan de Design Academy in Eindhoven. Met zijn projecten werkt hij mee aan een oplossing voor onze afvalberg.

Daan Jongbloed studeerde in 2013 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als documentaire-regisseur. Vanaf het begin van zijn studie werkte hij 8 jaar aan de docu ‘Boer Peer’, over het zeldzaam sobere leven van Peer Smulders.