Alfabet B

Bram van Helden werkte eerder al in de disciplines opera, muziektheater, woordkunst en dans. Momenteel vindt zijn werk zijn plek op het grensvlak van beeldende kunst en theater. Zijn werk concentreert zich rondom het bezielen van levenloze objecten. Vanuit deze objecten worden installaties of performances gecreëerd.

Animator en illustrator Bram Knol valt op met zijn hoge kwaliteit animaties geproduceerd in onwaarschijnlijke tijdsframes. Muziek is de basis van het grootste deel van zijn werk.

Bosch Parade is een kunstmanifestatie die plaatsvindt op de wateren van ’s-Hertogenbosch, geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch. De organisatie wil kunst op eigentijdse wijze inzetten om mensen te verbinden én om te inspireren en verrassen.

Van 1 t/m 4 september presenteerde Parktheater Eindhoven de derde editie van theaterfestival Best of the Fest, met het beste dat de danswereld internationaal te bieden heeft: van ballet en moderne dans tot urban dance. Maar ook vernieuwende dans, soms in combinatie met (virtuele) technologie.

Het werk van Bart Hess bevindt zich op de grens van vormgeving, mode en beeldende kunst. In zijn werk laat hij object en lichaam met elkaar versmelten.

Stichting Bosse Nova is een cultureel organisatie-, productie- en adviesbureau. De stichting is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Bosse Nova verleent diensten aan individuele kunstenaars, gezelschappen en festivals.