Ruben Wanders

Ruben Wanders

Met zijn ontwerpstudio Identity Engineering creëert Ruben de Industriële Brand Identity voor product- en machineontwikkelaars.

Veel bedrijven gebruiken vormgeving voor het uitdragen van het imago van het bedrijf. Of het nu gaat om de grafische huiststijl of het Design van producten, de Customer Experience en het imago zijn nu belangrijker dan ooit. In de productonwikkeling is vormgeving natuurlijk niets nieuws, kijk naar de producten van Philips of Kärcher. Wat wel uniek is, is vormgeving voor deze doeleinden in de machinebouw. Hiermee richt Ruben zich op een niche en een markt met veel potentie.

Ruben heeft voorafgaand aan zijn onderneming al meermaals voor bedrijven een zogenaamde “Design Language” ontwikkeld voor zeer uiteenlopende branches. Zo heeft hij het Designproces geleid bij XYZTEC, een bondtester-ontwikkelaar die o.a. de Wafers van ASML fysiek test. Een andere opdracht was de ontwikkeling van future-proof producten voor Smart Robotics, een start-up op het gebied van cobotica in o.a. de levensmiddelenindustrie.

TalentHub

Tags: