Nona

Nona

Nona studeerde in 2014 af aan de Herman Brood Academie in de richting Music Management, maar de passie voor zelf muziek maken nam toch de overhand. Ze schrijft haar eigen songs die een mix zijn van pop, soul en hiphop.

Nona groeide letterlijk op tussen de muziek, haar ouders hadden namelijk een platenzaak waar ze als kind heel vaak kwam. Daarnaast werd zelf muziek maken ook erg gestimuleerd vanuit thuis. Later leerde ze Steve, een oudere Engelse bluesmuzikant, kennen. Samen speelden ze op straat en in kroegen door het land. De rock van thuis, de blues van Steve en de hiphop-liefde van haarzelf: al die invloeden vloeiden samen tot de muziek die ze nu maakt.

In 2018 trok Nona met haar vijfkoppige, soms zelfs achtkoppige, band het land door tijdens de Popronde. “Dat is wat ik wil: mijn muziek live overbrengen bij publiek. Binnen de TalentHub wil ik me dan ook focussen op mijn liveshow en hoe ik die nog vetter kan maken. Ik ga een eigen clubtour doen dit jaar en wil daar een beleving van maken voor de bezoekers.”

TalentHub (Kunstloc)

Tags: