Drie Brabantse kunstenaars te zien tijdens DOCfeed

DocFeed_mensen in een zaal die naar een scherm kijken

Van Osch Films maakte samen met regisseur Ruut van der Beele drie prachtige videoportretten van drie Brabantse kunstenaars: celliste en performer Jacqueline Hamelink, beeldend kunstenaar en landschapsontwerper Marieke Vromans en dirigent Frank Adams.

 

De drie mini-documentaires zijn komende zondag te zien tijdens DOCfeed, het documentaire festival in Eindhoven. De films worden vertoond met een Q&A met de drie kunstenaars, een live cellovoorstelling van Jacqueline Hamelink en een drieluik van Marieke Vromans die haar visie, werkwijze en werk tonen. Meer informatie over het programma en tickets vind je op: https://docfeed.nl/films/brabant-cultuurprijs-bach-clinic/.

 

Brabant Cultuur Campagne

 

De videoportretten zijn gemaakt in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Jacquleine, Marieke en Frank zijn de winnaars van de Brabant Cultuur Publieksprijs die was uitgezet tijdens de campagne van Brabant Cultuur (een samenwerking van de provincie Noord-Brabant, Kunstloc, Brabant C en Cubiss) met als doel talent uit Brabant in de kijker zetten.