Best of the Fest: Dance

Van 1 t/m 4 september presenteerde Parktheater Eindhoven de derde editie van theaterfestival Best of the Fest, met het beste dat de danswereld internationaal te bieden heeft: van ballet en moderne dans tot urban dance. Maar ook vernieuwende dans, soms in combinatie met (virtuele) technologie.

Jaarlijks wisselende thema’s
Naast een inspirerend programma is er tijdens Best of the Fest ook ruimte om te genieten van de nazomer, buiten op het festivalterrein. Waar muziek, kleine optredens, terrasjes, eettentjes en andere verrassingen de bezoekers een mooie avond bezorgen. Waar buurtgenoten,stadsgenoten, internationals, het bedrijfsleven en artiesten elkaar ontmoeten.
Theaterfestival Best of the Fest staat voor internationaal, vernieuwing, kwaliteit en verbinding. Jaarlijks wisselende thema’s maken het festival gevarieerd en spannend.

Districts of Creativity
Best of the Fest verbindt verschillende Districts of Creativity (DC) met onze eigen DC, het innovatieve en ondernemende Noord-Brabant.
In dit netwerk komen mensen vanuit de hele wereld samen om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Om zo creativiteit en innovatie in het bedrijfsleven, cultuur en onderwijs te bevorderen.
Wij brengen met Best of the Fest de culturele industrie uit maar liefst 10 DC’s bij elkaar: Rio de Janeiro, Shanghai, Baden-Württemberg, Catalunya, Schotland, Rhône-Alpes, Vlaanderen, Centraal Denemarken, Tampere en Noord-Brabant. Onze volgende stap is om het bedrijfsleven hierbij te betrekken en daar hebben we u bij nodig.

Tags: