TalentHub (Kunstloc)

Orkun Agir is naast componist en speler van de bağlama, een Turks snaarinstrument, ook muziekdocent. Hij heeft zijn eigen lespraktijk waar hij aan kinderen en volwassenen bağlama-, piano- en gitaarles geeft.

Nona studeerde in 2014 af aan de Herman Brood Academie in de richting Music Management, maar de passie voor zelf muziek maken nam toch de overhand. Ze schrijft haar eigen songs die een mix zijn van pop, soul en hiphop.

Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Sinds augustus 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg.

Theatergezelschap Wild Vlees maakt rauw, experimenteel en geëngageerd theater, waarbij ze zoeken naar manieren om hun omgeving bloot te leggen en te bevragen.

Vera van Wolferen maakt gedetailleerde mini-scènes van papier, karton en hout. Haar inspiratie haalt ze uit haar dagelijkse omgeving. Haar kunstwerkjes vertellen een verhaal op zichzelf of worden verwerkt tot een animatiefilm.

Sabine Molenaar, danseres bij en stichtster van Sandman, werkt cross-disciplinair met performance en film. Haar solovoorstelling ‘That’s it’ won verschillende internationale prijzen.

Marthe Zink studeerde Autonome Beeldende Kunst in Den Bosch. Na de kunstacademie stapte ze over op tekenen. Daarnaast schrijft ze ook poëzie die vaak verband houdt met haar tekeningen.