Brabant C

Het Duizendjarig Woud is een kunstzinnige toevoeging aan de natuur die het landschap van het Groene Woud versterkt, waardoor het wandelen door stad en ommeland van Meijerijstad en langs de Dommel een intensievere beleving wordt.

Wat betekent het om mens te zijn in de context van robotica en artificial intelligence, en hoe kunnen we onderscheidende kwaliteiten behouden nu mens en machine gaan samensmelten?

Peristal Tilburg (werktitel) is een surrealistisch universum waarin bezoekers in kunnen dwalen. Het is een bizarre kunstrijke omgeving die de verbeelding en nieuwsgierigheid triggert.

Roadburn is een niet te missen toonaangevend festival in 013 Poppodium in Tilburg voor de liefhebber van ‘heavy’ muziek in al haar facetten – van donkere psychedelica tot avant-garde, van doom tot black metal.

In Brabant wordt de toekomst uitgevonden en vormgegeven; onze Brabantse designers en creatieven, ondernemers en start-ups verdienen dit internationale podium om de high-tech en high-touch krachten van de regio te boosten. In het ontwikkelproject Counterwave worden de kansen voor internationale samenwerking onderzocht.

Nederlandse Musical Dagen focust zich op de ontwikkeling van talenten in musical en muziektheater. Samenwerkingen tussen podia, opleidingen en producenten realiseren de landelijke en internationale ontwikkeling van deze genres.

De Maker Faire is de grootste Show (and Tell) op aarde: een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan en waar makers en het publiek elkaar ontmoeten en inspireren.