Technologie

Culture Escape is een real life gaming experience in bijzondere Brabantse erfgoed locaties. Het doel? De verhalen van erfgoed en historische locaties aantrekkelijker en toegankelijk maken voor een breder publiek via storytelling en gaming.

Wat betekent het om mens te zijn in de context van robotica en artificial intelligence, en hoe kunnen we onderscheidende kwaliteiten behouden nu mens en machine gaan samensmelten?

In Brabant wordt de toekomst uitgevonden en vormgegeven; onze Brabantse designers en creatieven, ondernemers en start-ups verdienen dit internationale podium om de high-tech en high-touch krachten van de regio te boosten. In het ontwikkelproject Counterwave worden de kansen voor internationale samenwerking onderzocht.

De Maker Faire is de grootste Show (and Tell) op aarde: een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan en waar makers en het publiek elkaar ontmoeten en inspireren.

Jalila Essaïdi is een kunstenares en onderneemster gevestigd in Eindhoven. Essaïdi is gespecialiseerd in moderne biotechnologie en biologische kunst.