Muziek

Vocaal Talent Nederland – de stichting die de nationale koren onder haar hoede heeft – scout in het hele land jong vocaal talent en biedt de kans dat talent in speciale lesplaatsen verspreid over Nederland onder begeleiding van professionals tot bloei te brengen.

De eerste single ‘Old Now’ bereikte al meer dan 9 miljoen streams op Spotify. Zojuist is het debuutalbum van Rosemary & Garlic wereldwijd uitgekomen en staat de band onder grote internationale aandacht.

Tilburger Frank Adams is artistiek leider/ chef dirigent van diverse (professionele) orkesten. In Tilburg is hij mede initiatiefnemer van het nieuwe kamerorkest. Hij dirigeerde afgelopen jaren in binnen- en buitenland. 

Deirdre Angenent is een klassiek (opera) zangeres. Haar repertoire bestaat uit opera- en concertwerken. De afgelopen jaren zong ze in tientallen opera’s van o.a. Wagner, Mozart en Monteverdi.

Gitarist en componist Aart Strootman (1987) bonkt stevig op de deuren van de hedendaagse muziekindustrie. Zijn vernieuwende blik op muzikale genres en stijlen beloven een prominente positie in de muziek.