Letteren

Isa Altink (1994) studeerde literatuurwetenschap en filosofie aan het Amsterdam University College. Gedichten van haar hand verschenen in Op Ruwe Planken en Notulen van het Onzichtbare, en in de top 100 van de Turing Gedichtenwedstrijd.

Elianne van Elderen (1997) schrijft voornamelijk poëzie en korte verhalen, die ze ook regelmatig voordraagt op (literaire) podia. Ze volgt een schrijfopleiding (Creative Writing) en ze nam in 2017-2018 deel aan het talentontwikkelingstraject van Tilt.

Lucas de Waard schreef onder andere voor Bos Theaterproducties, theaterfestival Boulevard, het Zuidelijk Toneel en MEST magazine. In 2015 verscheen zijn debuutroman De Kamers, in 2017 verscheen zijn tweede, Kraaien Tellen.

Twan van Bragt (1983) is schrijver en theatermaker. Zijn werk kenmerkt zich door tragikomische toon, het geploeter der mensen, met grote liefde voor het ambivalente en het ongrijpbare.

Eline van Wieren studeert Creative Writing aan ArtEZ. Ze schreef onder meer voor Hard//Hoofd en De Optimist. Ook droeg ze voor bij onder andere Mensen Zeggen Dingen, Onbederf’lijk Vers en Radio 1.

De carrière van Roziena Salihu (1994) is een mix van film, theater en schrijven. In alles wat ze doet is het woord de basis. Naast schrijven en performen organiseert ze ook: ze is een van de drijvende krachten achter Art Harder, het platform voor woordkunstenaars.