Design

Wat betekent het om mens te zijn in de context van robotica en artificial intelligence, en hoe kunnen we onderscheidende kwaliteiten behouden nu mens en machine gaan samensmelten?

Peristal Tilburg (werktitel) is een surrealistisch universum waarin bezoekers in kunnen dwalen. Het is een bizarre kunstrijke omgeving die de verbeelding en nieuwsgierigheid triggert.

Theatergezelschap Wild Vlees maakt rauw, experimenteel en geëngageerd theater, waarbij ze zoeken naar manieren om hun omgeving bloot te leggen en te bevragen.

Marthe Zink studeerde Autonome Beeldende Kunst in Den Bosch. Na de kunstacademie stapte ze over op tekenen. Daarnaast schrijft ze ook poëzie die vaak verband houdt met haar tekeningen.

Marieke Vromans is beeldend kunstenaar, landschapsarchitect en grafisch ontwerper. Haar werk is een reactie op de zielloze openbare ruimte. Haar interventies maken iets los bij voorbijgangers. Verwondering, verbazing of een glimlach. En soms alle drie tegelijk.

Lola is Product & Interaction designer. Ze studeerde in 2015 af aan de Design Academy Eindhoven. Haar werk zoekt interactie op met het publiek/de gebruiker.

Jalila Essaïdi is een kunstenares en onderneemster gevestigd in Eindhoven. Essaïdi is gespecialiseerd in moderne biotechnologie en biologische kunst.

Dave Hakkens studeerde Industrieel Ontwerp aan de Design Academy in Eindhoven. Met zijn projecten werkt hij mee aan een oplossing voor onze afvalberg.