Design

In het voorjaar van 2019 vond de International Contemporary Furniture Fair (ICFF) plaats, de grootste interieurbeurs van de Verenigde Staten. Organisation in Design wil Nederlandse ontwerpers de kans geven om zich via deze beurs te presenteren op de Amerikaanse markt.

Marieke Vromans is beeldend kunstenaar, landschapsarchitect en grafisch ontwerper. Haar werk is een reactie op de zielloze openbare ruimte. Haar interventies maken iets los bij voorbijgangers. Verwondering, verbazing of een glimlach. En soms alle drie tegelijk.

Marthe Zink studeerde Autonome Beeldende Kunst in Den Bosch. Na de kunstacademie stapte ze over op tekenen. Daarnaast schrijft ze ook poëzie die vaak verband houdt met haar tekeningen.

Sundaymorning@ekwc is een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen.

Theatergezelschap Wild Vlees maakt rauw, experimenteel en geëngageerd theater, waarbij ze zoeken naar manieren om hun omgeving bloot te leggen en te bevragen.

Lola is Product & Interaction designer. Ze studeerde in 2015 af aan de Design Academy Eindhoven. Haar werk zoekt interactie op met het publiek/de gebruiker.

Jalila Essaïdi is een kunstenares en onderneemster gevestigd in Eindhoven. Essaïdi is gespecialiseerd in moderne biotechnologie en biologische kunst.

Dave Hakkens studeerde Industrieel Ontwerp aan de Design Academy in Eindhoven. Met zijn projecten werkt hij mee aan een oplossing voor onze afvalberg.

Chloé Rutzerveld is een food designer die de uitdagingen van voedselproductie en -consumptie onderzoekt. Ze combineert design, wetenschap en technologie om voedsel efficiënter, duurzamer en gezonder te maken.