Afslag Eindhoven

theatervoorstelling Onder het Melkwoud

Afslag Eindhoven is een professioneel theatergezelschap. Ze maken krachtig en poëtisch theater dat met twee voeten in de wereld staat. Op bijzondere locaties brengen ze voorstellingen over mensen in een vaak verontrustende wereld vol grote, doordenderende ontwikkelingen.

Afslag Eindhoven ziet theater, een voorstelling, en alles eromheen, als een gezamenlijke ervaring. Het biedt een nieuw perspectief op het nu, op jouw plek in de wereld en op de samenleving waar we met z’n allen deel van uitmaken.

Ze werken graag samen. Met maatschappelijke organisaties en bedrijven, met mensen uit andere disciplines of andere sectoren.

Afslag Eindhoven bestaat uit een kleine vaste kern. Daarnaast hebben ze acteurs, schrijvers, scènografen en andere mensen met wie ze vaak werken.

Na een jaar van opbouwen, presenteerden ze in 2008 hun eerste voorstelling FC Bocholt: beeldend theater op voetbalvelden. Daarna volgden uiteenlopende grote en kleinere producties: De Tweede Hemel; De helaasheid der dingen; Bokkenvet; De Goeie, de Slechte en de Dove; Arend; Ter Plekke; Rosetta; Reis naar het einde van de nacht; Waldo & the Outsiders, WOONST, We stoken niet voor de mussen, Klein Wild, Groot Wild, Brabants Glorie en Onder het Melkwoud.

Subsidieregeling Hedendaagse Kunst

Tags: